top of page
Image by Tomasz Krawczyk

Drill Padel

Coördinatie

Padel is niet louter op een balletje slaan. Op de juiste plaats staan, correct draaien, de goede houding aannemen. Tijdens Drill Padel werken we aan en verbeteren we jouw coördinatie. Dat maakt van jou op langere termijn een betere speler.

Kracht

Mensen komen vaak niet of uit een andere sport naar padel. De spieren zijn niet aangepast aan de grote variatie van belasting. Het gevolg is meer en langdurige blessures. Mits de juiste 'krachttraining' zetten we in op blessurepreventie en verbeteren we de kwaliteit van jouw spel!

Padel

De naam Drill Padel zegt het al. We zullen verschillende slagen drillen. Waar je anders misschien maar 5 keer de kans krijgt om een bepaalde slag goed te spelen tijdens een wedstrijd. Krijg je hier in een aantal minuten 40-50 kansen op die bal. Resultaat? Jouw slagen worden een pak beter en je zal als speler 'the next level bereiken'

 • 1 op 1 met de trainer


  80 euro

Reservatievoorwaarden Drill Padel

Je kunt de Drill Padel online boeken. Hou er echter rekening mee dat deze nog steeds bevestigd dient te worden door de trainer. Wens je een Drill Padel te boeken na 18 uur, dan neem je best contact op met de trainer.

 • Drill Padel - abo 1

  400€
  5 + 1 gratis
   
  • Drill Padel
 • Drill Padel - abo 2

  750€
  10+2 gratis
   
  • Drill Padel

Contact

Vragen over Drill Padel? Contacteer Bruno op 0486 474645

bottom of page